Terugzenden

Kan ik een artikel terugzenden?

De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij verzaakt aan de aankoop, zonder vergoeding en zonder weergave van het motief, binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag volgend op de dag van de levering van het goed.

Binnen de 14 dagen na levering van het product, dient u een mail te sturen aan Doxy via retour@doxy.be om de terugzending aan te kondigen.

Doxy start dan voor jou de procedure om een retour uit te voeren.

  1. Via een link koop je een Doxy retourlabel aan (7,00 euro incl. btw).
  2. Je ontvangt dan in je account een afdrukbaar verzendlabel.
  3. Kleef het op je retourpakket
  4. Breng het pakje binnen op de meegedeelde locatie in je buurt

De volledige terugbetaling van uw artikel (inclusief servicekosten en verzendkosten*) wordt zo spoedig mogelijk, maar ten laatste binnen 30 dagen, terugbetaald na ontvangst en controle van de goederen door de winkelier.

De verzendkosten zijn pas terugbetaalbaar als alle artikelen van een verzonden pakket door een partnerwinkel worden geretourneerd.

De retourkosten (7,00 euro incl. btw) zijn niet recupereerbaar.

Er wordt per retourwinkeladres een aparte retourprocedure opgestart.

De Doxy retourvoorwaarden zijn enkel van toepassing voor bestellingen via een afrekening op Doxy. Voor artikelen waarbij u automatisch doorverwezen wordt en afrekent op een externe website zijn de algemene voorwaarden van de externe website van toepassing, waaronder ook de retourvoorwaarden.